Gold Reiki po Ole Gabrielsenu

Po Ole Gabrielsenu (ki je skanaliziral ta sistem) je zato potrebno najprej skozi proces Kundalini Reiki-ja, saj ta skuri in razčisti mnoge energijske blokade, preden se odpremo Gold Reiki energiji.

Ta energijski sistem uporablja Zlati žarek, katerega Zlata svetloba je ena izmed najmočnejših svetlob transformacije v univerzumu. Preobraža temo v svetlobo in strah ali žalost v radost ali veselje.

Gold Reiki lahko izvajamo posamezno ali v kombinaciji z drugimi Reiki sistemi. Prva kvaliteta se nanaša na čiščenje. Ker je to zelo čista oblika energija, se z lahkoto premakne v človeka, dvigne njegovo vibracijo, ter tako prinese ozdravljenje. Druga kvaliteta je, da preobrazi temo in strah. S svojim zlatim virom energije temo in strah preoblikuje v svetlobo in srečo v človeku, kar mu lahko pomaga pri fobijah, depresiji, itd….

Prijetno mehka nežna energija Gold Reiki-ja lahko raztopi naše blokade.

Gold Reiki ne uporablja nikakršnih simbolov. Ko prejmemo iniciacijo v Gold Reiki pomeni, da smo sposobni kanalizirati energijo Gold Reiki-ja.

POGOJ: Opravljeno Kundalini Reiki mojstrstvo.

UGLASITVE: V Gold Reiki imamo 3 iniciacije, med katerimi je vsaj 5 dnevni razmik. Cena 3 urnega tečaja zajema kratko gradivo (uradno gradivo v angleški verziji, ter slovensko, ki sem ga pripravila jaz), prvo iniciacijo (1. stopnja) v živo, ter še dve iniciaciji (2. in 3. mojstrska stopnja) na daljavo, ter potrdilo. Po opravljenem tečaju lahko uglasitve Zlatega Reiki-ja opravljate tudi sami.

Jasmina Erjavec, Gold Reiki mojstrica