»Preden sem začela prakticirati Tesla metamorfozo sem se seznanila z različnimi energijskimi tehnikami, ker so me močno privlačile. Najprej sem se spoznala z Reiki-jem in nato sem se začela povezati z energijo zemlje in njenimi elementi ter z drugimi energijskimi točkami in kraji.

Leta 2011 sem prišla v stik z Reconnection zdravljenjem in opravili so mi osebno ponovno povezavo. Začutila sem vibracije, ki jih nisem nikoli prej. To so bile zares visoke kozmične energije, ki so me navdušile. Doživela sem zame posebno izkustvo in videnje v katerem sem prišla v stik s Sirius-om, kjer sem se počutila končno »doma«. Verjamem, da bo prišel dan, ko mi bo to videnje in doživetje postalo bolj razumljeno.

Leta 2012 sem opravila seminar praktikanta za ThetaHealing. Iz te metode sem spoznala določene stvari, vendar je nisem redno prakticirala saj sem imela že razvit svoj sistem dela z energijo.

S katerokoli vrsto energije sem delala, sem občutno zaznavala razliko med njihovimi vibracijami. In to je zame osebno največji dar, ki sem ga do sedaj razvila – občutenje različnih energij.

Spoznala sem se tudi z bioenergijo in opravila vse tri stopnje, vendar je nisem tako pogosto uporabljala, ker me je sama tehnika preveč omejila.

Leta 2016 sem prišla v stik s Tesla valovi in pri prvi seansi sem ponovno doživela občutenje teh visokih kozmičnih energij podobnih Reconnection. Bila je to zame ponovno neprecenljiva in neopisljiva izkušnja, ki me je pritegnila, da sem se leta 2017 odločila za seminar in začela prakticirati Tesla metamorfozo, katere klic sem začutila v srcu in ga dobila v sanjah.«

Jasmina

 

KAJ JE TESLA METAMORFOZA®?

TESLA METAMORFOZA® je zelo zanimiva za znanstvenike, saj uporabniki poročajo o številnih ozdravitvah bolezni, ki veljajo za neozdravljive, kot so rakAIDSlupuspoškodbe hrbtenicesindrom kronične utrujenosti, kot tudi rekonstrukcija prirojenih okvar. Poleg tega se ozdravitve zgodijo zelo hitro. V večini primerov zadostujejo tri seanse.

Ta nova metoda zdravljenja ustvarja kompleksno metamorfozo človeškega telesa, ki ga prinaša v popolno ravnovesje svetlobe. Sproži rekonstrukcijo originalnih 13 delov človeške DNK verige, da se DNK frekvenca človeka harmonizira z DNK frekvenco planeta Zemlje in Vesolja.

Posebnost te vrste zdravljenja je, da uporablja energijo Teslinih valov, ki za razliko od hercijanskih valov, postane močnejša z razdaljo. Teslini valovi se uporabljajo neposredno iz aktivnega etra (Polja), točno tako, kot je to razložil Nikola Tesla (brez uporabe kakršnih koli strojev).

Tesla valovi se odlikujejo po svojstvenem kvantnem nosilcu in se ne razlikujejo zgolj kvantitativno, po svoji frekvenci, temveč tudi kvalitativno, po svoji energetski strukturi in obliki. So dimenzionalno bogatejša oblika energetskih frekvenc,je dejal ing. Goran Marjanović.

Posnetki s PIP kamero, ki so narejeni v času seminarja Tesla metamorfoze, nedvomno dokazujejo, da so frekvence energije, ki se koristijo v Tesla metamorfozi, identične s frekvencami Teslovih valov. Dr. Prof. Ristovski trdi, da se pri nobeni drugi metodi alternativnega zdravljenja ne pojavlja purpurna barva, ki na posnetkih določa Teslove valove. Prav tako se purpurna barva pojavlja v avrah študentov Tesla metamorfoze. Pri vseh ostalih metodah zdravljenja (Reiki, Theta zdravljenje, Rekonekcija in druge) prevladuje na posnetkih s PIP kamero zelena barva, ki pa je tudi prisotna tukaj.

Tesla zdravilne frekvence energije, svetlobe in informacije pospešujejo evolucijo zavesti in evolucijo na vseh nivojih: fizičnem, mentalnem, čustvenem in duhovnem. Evolucija človeške zavesti je bistvenega pomena in važen predpogoj za uspešen prehod skozi vse te spremembe, ki se dogajajo na planetu Zemlja.

Obstajajo trije vidiki TESLA METAMORFOZE®:

  • ”Tesla metamorfoza zdravja”, 
  • ”Tesla komunikacija duše”in
  • ”Tesla metamorfoza svetlobnega telesa”.

Na ”Tesla metamorfozo zdravja” pridejo ljudje, ko imajo zdravstvene težave. Priporočljive so 3 seanse. Med eno in drugo seanso se ne priporoča večji razmik od 7 dni. Ena seansa traja 30 minut. Tesla metamorfoza ni diagnostika, ni terapija in ni svetovanje, je samo prenos tesla valov in oseba dobi kar ji je namenjeno neodvisno od želje ali hotenj praktika, ker praktik ne more vplivati na izid zdravljenja. Praktiku tudi ni potrebno vedeti kakšne so zdravstvene težave osebe.  Na ponovni sklop treh seans lahko pridete kadarkoli, ko ponovno začutite, da si želite energijske podpore.

Kadar se zdravstveno stanje osebe ne izboljša in kadar želi oseba globlji vpogled v dušo, se lahko povežemo z dušo osebe, torej izvedemo ”Tesla komunikacijo duše”, kjer oseba dobi vpogled v to kaj ji je potrebno za zdravljenje oz. kaj ji sporoča duša in Višji jaz. To komunikacijo z dušo osebe izvede praktik sam, ob tem pa si prejete informacije zapiše, ter jih ob naslednjem snidenju posreduje osebi. Prejete informacije praktik dobi skozi pogovor z dušo, skozi slike in skozi občutenja v telesu – tako prejetih informacij praktik ne analizira, ampak jih samo preda osebi, ki si jih razloži sama, najde sporočilo zase in skozi ta proces se hkrati dogaja tudi zdravljenje, ker smo prisluhnili duši in njenim sporočilom.

Zdravljenje se dogaja tudi skozi proces, ki se imenuje ”Tesla metamorfoza svetlobnega telesa” katerega glavni cilj je spodbujanje razvoja zavesti in evolucije na vseh ravneh: telesni, duševni, čustveni in duhovni. Morda je ravno zato ta proces pomembnejši od procesa samega zdravljenja. “Tesla metamorfoza svetlobnega telesa” se naredi samo enkrat v življenju, priporočljivo pa je za vse ljudi, tudi za tiste, ki so popolnoma zdravi. Svetlobno telo lahko prebudimo na različne načine, posebnost tega procesa v Tesla metamorfozi pa je, da svetlobno telo prebudimo s frekvenco teslinih valov.

Nikola Tesla je dejal: ”Tistega dne, ko bo znanost začela proučevati nefizične fenomene, bo naredila večji napredek v enem desetletju kot v vseh stoletjih svojega obstoja.”

Ustanoviteljica Tesla metamorfoze® je Anja Petrović. Več o Tesla metamorfozi® si preberite na njihovi uradni spletni strani na kateri tudi mene najdete na seznamu praktikov:

http://www.TeslaMetamorphosis.com

V branje vam tudi priporočam Anjino knjigo z naslovom Tesla metamorfoza za zdravljenje in evolucijo.

Jasmina

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial