Devet starodavnih Inka ritualov ali “veličastnih ključev”, ki odklepajo vrata novega sveta in zdravijo ter nadgrajujejo naš DNK. 

»Poklical me je Munay-Ki! Ko začutiš klic v srcu in veš, da je to to kar želiš prejeti in izkusiti in te vesolje pri tem popolnoma podpre, potem veš, da si na svoji »pravi« poti. In jaz sem leta 2011 začutila tak klic (skozi sanje kače, katera energija tudi sem po majevskem koledarju) in prejela ter začela podeljevati starodavne inkovske rituale, ob tem pa čutila veličastni pretok energije in notranjo rast, obenem pa večjo povezanost z vsem stvarstvom.

Z največjo ljubeznijo sem do sedaj podelila veliko ritualov, nekateri so bili pripravljeni, da sprejmejo vse, drugi samo tiste za samozdravljenje. Oseba vedno sprejme koliko ji je namenjeno in že z določenim namenom začuti klic. Vsak od nas ima svojo pot rasti in lastno življenjsko učenje.«

Jasmina (UAC CHICCHAN)

Munay-Ki pomeni “Ljubim te”.

KAJ JE MUNAY-KI?

Munay-ki je devet portalov, vrat dimenzij, ki zdravijo in transformirajo našo človeško energijo v homo luminusa ali v svetlobno bitje.

Prerokbe starodavnih Američanov govorijo o novem človeku, ki se pojavi na planetu. Homo luminus, tisti, ki živi osvobojeno od strahu in prebiva v svoji transcendentni, nadčutni naravi.

Munay-ki so kode za tega novega človeka. Posredovane so bile v obliki energijskih prenosov.  

Deveti, zadnji ritual “Ritual Kreatorja” je bil prvič posredovan šele leta 2006 na Sveti Gori v Andih. Predhodnih osem iniciacij Munay-Ki je bilo do nedavnega dostopnih samo visokim svečenikom ali Varuhom Modrosti, od leta 2006 naprej pa je vseh devet zdaj na razpolago vsem nam.

Devet ritualov je skupnih vsem šamanskim tradicijam, četudi so v različnih kulturah izraženi na različne načine in oblike. Prvotno ti rituali izvirajo iz veličastnih posvetitev ali iniciacij v Hindu dolini. Prvi čarovniški zdravitelji in zdraviteljice so jih iz Sibirje, v času ledene dobe, kakšnih 30.000 let nazaj, prinesli starodavnim  Američanom. Ti pogumni popotniki so bili Laika, čuvarji zemljine davnine.

Laika so čutili in vedeli, da bodo ljudje, ko bodo pripravljeni in, ko bodo slišali klic, prišli do Munay-Ki.

O Munay-Ki sem leta 2013 govorila v oddaji Preprosto naravno, žal vsebina več ni dostopna.

Zoran Zavor, Jasmina Erjavec in Urška Korun v oddaji Preprosto naravno.

 9 RITUALOV MUNAY-KI:

  • 1. RITUAL “VEZI ZAŠČITE IN MOČI”
  • 2. RITUAL “RITUAL ZDRAVITELJEV”
  • 3. RITUAL “RITUAL JASNOVIDNOSTI”
  • 4. RITUAL “RITUAL HARMONIJE”
  • 5. RITUAL “RITUAL DNEVNI VARUHI”
  • 6. RITUAL “RITUAL VARUHI MODROSTI”
  • 7. RITUAL “RITUAL VARUHI ZEMLJE”
  • 8. RITUAL “RITUAL VARUHI ZVEZD”
  • 9. RITUAL “RITUAL SO-KREATOR”

Tudi Ti čutiš klic Munay-Ki… Dobrošel/la! Rituale Munay-ki lahko prejmeš in greš skozi 3 dnevni proces preobrazbe, kasneje te lahko tudi naučim celotnih postopkov, ter jih nato podeljuješ sam/a naprej.

“The shaman is a self-realized person. She discovers the ways of Spirit through her inner awakening.” ― Alberto Villoldo

Jasmina