QUANTUM analizator je naprava, ki na podlagi elektromagnetnih valov, ki se ustvarjajo med celicami, zbira signale. Celice v našem telesu se neprestano spreminjajo, ustvarjajo, odmirajo. Naši organi in telo so sestavljeni iz celic. Signal zdrave celice je drugačen od obolele in zato lahko analizator ugotovi morebitne spremembe, ki se že lahko kažejo v našem telesu oz. v določenem organu.

Spremembe, ki jih aparat zazna, so lahko manjše – te lahko imamo že prirojene oz. podedovane ali pa večje. Če so spremembe že dlje časa prisotne so se že lahko izrazile na fizičnem nivoju. V tem primeru je za nas najboljša rešitev preventivno delovanje v smeri izboljšanja, v kolikor pa mi sami zaznavamo že simptome obolenja, pa nadaljnje specialistične raziskave uradne medicine.

Samo uradna medicina lahko točno določi in diagnosticira določeno bolezen. Ta pregled ni enakovreden pregledu uradne medicine in ni na mestu, da bi podajal kakršnokoli diagnozo – zgolj informativno podaja odstopanja v organskih sistemih, kot tudi stanje vitaminov in elementov v našem telesu.

Večina naših težav je lahko povezana s primanjkljajem določenih vitamiov, quencimov in elementov. Ko ta primanjkljaj zapolnimo z ustrezno prehrano oz. prehranskimi dodatki se lahko določene zadeve izboljšajo.

QUANTUM pregled telesa zajema:

Kardiovaskularni sistem Prebavni sistem Respiratorni sistem
Sečila Živčni sistem Skelet
Endokrine žleze Spolovila Toksičnost in PH telesa
Stanje vitaminov Stanje mineralov Stanje quencimov

Quantum pregled z analizo traja približno 50 minut.

Pregled se odsvetuje ženskam v času menstruacije in nosečnicam. Pregled mladoletnih možen samo v spremstvu staršev. Pregled otrok je brezplačen – saj preverimo samo stanje vitaminov, quencimov in mineralov.

POZOR: Quantum pregled se ne opravlja, če imate srčni vzpodbujevalnik, če ste akutno bolani in če ste na kemoterapijah.

 

Vsi poznamo to frazo: “BOLJE PREVENTIVA, KOT KURATIVA” 🙂

 

Jasmina

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial