KDO SMO?

Smo društvo, ki si prizadeva za osebnostno in duhovno rast. Od nekdaj so nas učili, kar vidimo, kar otipamo ali kar slišimo, to JE, kar pa naša čutila še ne zaznajo pa ne obstaja. Za nekatere ljudi, stvari, ki niso dokazane, ne obstajajo. Pa vendar so in še kako resnične. Da bi lahko dojeli ali raziskovali “nevidno” je potrebno, da si dopustimo to možnost obstoja in da si dovolimo poglobitev vase.

DRAGI MAVRIČNI PRIJATELJ SVOJO POT IZBIRAŠ SAM IN Z VSAKIM KORAKOM JO VEDNO ZNOVA IN ZNOVA USTVARJAŠ.

Vsak od nas ima svojo “resnico” in vsak od nas ima tisti trenutek prav. Pomembna je odprtost do drugačne resnice, odločitev na koncu vedno izberemo sami. Prepričanja se iz leto v leto spreminjajo, saj se naša zavest širi in to je dokaz, da osebnostno in duhovno rastemo.

Jasmina

PREDSEDNICA DRUŠTVA

“Leta 2012 sem bila pobudnica za ustanovitev društva. V okviru društva izvajam raznorazne dejavnosti, ki so povezane s tematiko osebnostne in duhovne rasti. Znanje iz leta v leto nadgrajujem, saj se udeležujem raznoraznih delavnic in tečajev, ter tako spodbujam svojo duhovno rast. To me izpopolnjuje in navdihuje.

Delo z otroci me neizmerno veseli, zato ker so tako dojemljivi in odprti in nas lahko veliko naučijo – so igrivi in izražajo sebe, kar pa se mi odrasli znova učimo. Zato sem za svoj študij izbrala Pedagogiko.

V najstniških letih sem izražala svoje prebliske, razmišljanja in doživljanja na papir v obliki rimajočih se pesmic – nekaj si jih lahko preberete. Moja želja je, da bi ta zbirka več kot stotih pesmic izšla in ko bo za to pravi čas se bo realiziralo.

Prav tako me zanima psihologija, antropologija, ezoterika in tako imenovana ‘duhovnost današnjega časa’. Ne pripadam nobeni religiji in me ne zanimajo verske institucije, pa kljub temu nisem ateist. Verjamem v energijo in predvsem se učim verjeti vase, v svoj Višji jaz, ki je del te božanske energije.

Že od nekdaj so me zanimale nenavadne in nevsakdanje stvari. Leta 2009 je bilo zame prelomno leto saj se je začelo moje najčarobnejše in najboljše potovanje – potovanje vase. Takrat sem spoznala REIKI – naravno kozmično zdravljenje. Spomnim se, da sem najmanj 3 leta vsak dan izvajala Reiki (še sedaj vsakodnevno meditiram) in dopolnjevala svoje znanje in veščine. Reiki je moja prva strast. Z ljubeznijo in spoštljivostjo ga na tečajih predajam naprej, saj sem svoj smisel našla v poučevanju.

Prav tako me je že iz srednje šole zanimala astrologija. Naposled me je leta 2010 poklical Djotiš – indijska astrologija in tako sem se vpisala v dvoletno izobraževanje. Djotiš je moja druga strast, katerega znanje še sedaj nadgrajujem in se vanj poglabljam, saj se ta študij zares nikoli ne konča.

Leta 2011 sem pogumno prehodila žerjavico, kar je bil zame velik dosežek, saj sem o tem razmišljala že v srednji šoli. Na žerjavici sem spoznala g. Franja Trojnarja in za njegov priročnik 5 MITOV O SREČI, leta 2012, napisala zgodbo – mit o romantični ljubezni. Zgodbo in mite o sreči najdete v navedenem priročniku.

Regresija – vračanje v preteklo življenje je še ena izmed metod, ki me je močno privlačila, zato sem leta 2011 zaključila izobraževanje za regresoterapevta (kar sem si od nekdaj želela). Prav tako sem se na enem izmed izobraževanj spoznala s hipnozo in tovrstno terapijo. Regresoterapija pa je tako postala moja tretja strast.

Prav tako me fascinira dejstvo, da se na stopalu in dlaneh (pa tudi na obrazu, ušesu in v očesu) nahaja naše celotno telo (organski sistem), zato sem se izobrazila za refleksoterapevta in leta 2012 pridobila certifikat (NPK). Refleksoterapija je moja četrta strast. Zato znanje refleksno conske masaže stopal na tečajih z največjo srčnostjo predajam naprej.

In moja peta strast? Vse kar je povezano z različnimi energijskimi sistemi me zelo privlači, zato me zanimajo tudi tesla valovi, skalarna energija, reconnection… Naposled me je poklical »Tesla«. Leta 2017 sem se udeležila seminarja o Tesla metamorfozi in doživela neopisljivo izkušnjo in spoznanje, da me to resnično izpolnjuje.

Ogromno je pristopov s katerimi si lahko pomagamo, le če zberemo pogum in si dovolimo spremembo. Ampak to zavedanje o sebi in svetu nam nihče ne more dati, mi smo tisti, ki to v sebi prebudimo. Drugi so nam lahko samo v pomoč na tej poti prebujenja. In jaz sem na voljo vsem, ki to začutite, kajti tudi vi ste moji učitelji življenja. Življenje ima smisel in je dovršeno bolj kot si mi lahko zamišljamo. «

Tukaj (v pdf datoteki) si lahko ogledate kronološki pregled mojih izobraževanj in seznam vseh prejetih certifikatov in potrdil.

»Proces čiščenja se ne zgodi čez noč. Potrebno je zavestno delati na sebi, biti odprt in sprejemati življenjske lekcije oz. posledice svojih dejanj. Še vedno sem na poti rasti, ob tem vsakodnevno širim svojo zavest in kar je zame najbolj pomembno, da hodim svojo pot poslanstva.«

Življenje je tako čudovita prelivajoča mavrica in ko pomislim koliko izkustvenih spoznanj me še v življenju čaka, mi kar srce zapoje.

Jasmina Erjavec

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial