Devet starodavnih Inka ritualov ali “veličastnih ključev”, ki odklepajo vrata novega sveta in zdravijo ter nadgrajujejo naš DNK. 

»Poklical me je Munay-Ki! Ko začutiš klic v srcu in veš, da je to to kar želiš prejeti in izkusiti in te vesolje pri tem popolnoma podpre, potem veš, da si na svoji »pravi« poti. In jaz sem leta 2011 začutila tak klic (skozi sanje kače, katera energija tudi sem po majevskem koledarju) in prejela ter začela podeljevati starodavne inkovske rituale, ob tem pa čutila veličastni pretok energije in notranjo rast, obenem pa večjo povezanost z vsem stvarstvom.

Z največjo ljubeznijo sem do sedaj podelila veliko ritualov, nekateri so bili pripravljeni, da sprejmejo vse, drugi samo tiste za samozdravljenje. Oseba vedno sprejme koliko ji je namenjeno in že z določenim namenom začuti klic. Vsak od nas ima svojo pot rasti in lastno življenjsko učenje.«

Jasmina (UAC CHICCHAN)

 

KAJ JE MUNAY-KI?

Munay-Ki pomeni “Ljubim te”. Munay-ki je devet portalov, vrat dimenzij, ki zdravijo in transformirajo našo človeško energijo v homo luminusa ali v svetlobno bitje.

Prerokbe starodavnih Američanov govorijo o novem človeku, ki se pojavi na planetu. Homo luminus, tisti, ki živi osvobojeno od strahu in prebiva v svoji transcendentni, nadčutni naravi.

Munay-ki so kode za tega novega človeka. Posredovane so bile v obliki energijskih prenosov.

Deveti, zadnji ritual “Ritual Kreatorja” je bil prvič posredovan šele leta 2006 na Sveti Gori v Andih. Predhodnih osem iniciacij Munay-Ki je bilo do nedavnegadostopnih samo visokim svečenikom ali Varuhom Modrosti, od leta 2006 naprej pa je vseh devet zdaj na razpolago vsem nam.

Akademiji Življenja se je novembra 2008 zgodilo prvo šolanje v Sloveniji, ki sta ga vodila posvečen šaman Dean Soukeras in jasnočutna zdravilka Vivian Menjivar, učenca dr. Alberto Villolda. V Sloveniji sem se pri Maginji Blinkiti poleti 2011 tudi jaz izšolala za podeljevanje in učenje Munay-ki ritualov. Uspešno sem opravila tudi asistenco.

Tradicionalno se ritualov ne zaračunava, zato ga tudi ti prejmeš kot darilo. Po tradicionalnem običaju pa velja, da tisti, ki sprejme Munay-ki rituale za darilo, ravno tako pokloni darilo podeljevalcu rituala za izmenjavo energij. In tako je krog sprejemanja in dajanja v božanski harmoniji. 

Seveda pa je denar energija in v današnjem času podeljevalci zaračunamo naš čas, znanje, gradivo in druge stroške, ter tako v zameno prejmemo plačilo v dar.

Devet ritualov je skupnih vsem šamanskim tradicijam, četudi so v različnih kulturah izraženi na različne načine in oblike. Prvotno ti rituali izvirajo iz veličastnih posvetitev ali iniciacij v Hindu dolini. Prvi čarovniški zdravitelji in zdraviteljice so jih iz Sibirje, v času ledene dobe, kakšnih 30.000 let nazaj, prinesli starodavnim  Američanom. Ti pogumni popotniki so bili Laika, čuvarji zemljine davnine.

Laika so čutili in vedeli, da bodo ljudje, ko bodo pripravljeni in, ko bodo slišali klic, prišli do Munay-Ki.

Oddajo o Munay-Ki (posneta novembra 2013) si lahko ogledaš na:

http://www.preprosto-naravno.si/sl/munay-ki-rituali

 9 RITUALOV MUNAY-KI 

  1. RITUAL “VEZI ZAŠČITE IN MOČI”
  2. RITUAL “RITUAL ZDRAVITELJEV”
  3. RITUAL “RITUAL JASNOVIDNOSTI”
  4. RITUAL “RITUAL HARMONIJE”
  5. RITUAL “RITUAL DNEVNI VARUHI”
  6. RITUAL “RITUAL VARUHI MODROSTI”
  7. RITUAL “RITUAL VARUHI ZEMLJE”
  8. RITUAL “RITUAL VARUHI ZVEZD”
  9. RITUAL “RITUAL SO-KREATOR”

Delavnica prejetja Munay-Ki ritualov traja 3 dni, po 3-4 ure in poteka individualno z osebo po dogovoru. Na delavnici v treh dneh (ni nujno, da so zaporedni) prejmeš vseh 9 ritualov, PI kamen in potrdilo, ter se naučiš obreda z ognjem, ker ga je potrebno izvajati 9 mesecev. Lahko pa se udeležiš delavnice za 1 dan in prejmeš samo prve 4 rituale, ki so namenjeni za fizično telo in zdravljenje.

Tečaj Munay-Ki ritualov traja 2 dni po 5 ur. Tečaj je namenjen vsem, ki so pri meni že prejeli Munay-Ki rituale. Na tečaju, ki je skupinske narave (za izvedbo potrebni najmanj 2 osebi), se naučiš podeljevati rituale dalje in prejmeš ustrezno gradivo ter potrdilo.

“The shaman is a self-realized person. She discovers the ways of Spirit through her inner awakening.” ― Alberto Villoldo

Jasmina

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial