” Kundalini Reiki po Ole Gabrielsenu je bila moja prva nadgradnja Tradicionalnega Reiki-ja. V tistem obdobju leta 2012 se je skozi ta proces Kundalini Reiki-ja pri meni marsikaj prečiščevalo in dogajalo – predvsem rušenje določenih temeljev, sesutje določenih zadev – odnosov, cela zmešnjava, kot, da se ti do temeljev poruši cel svet. Ne morem z zagotovostjo “okriviti” Kundalini Reiki, ker sem tisti čas intenzivno obiskovala in raziskovala mnoge spiritualne zadeve, je pa zagotovo k moji preobrazbi pripomogla tudi ta nadgradnja, kajti Kundalni Reiki karmično prečiščuje odnose, čisti DNK, osvobaja travm, itd. Ta Kundalini Reiki vsebuje 3 stopnje in 6 boosterjev (ojačevalcev). Leta 2019 je Ole Gabrielsen skanaliziral KUNDALINI REIKI MILLENNIUM, ki je še močnejši od stare verzije Kundalini Reiki-ja in vsebuje v eni uglasitvi vse tri stopnje, boosterje in dodatne energije. Leta 2020 sem se odločila za Kundalini Reiki Millennium, zato odslej naprej ponujam tečaj in uglasitev v Kundalini Reiki Millennium in ne več v stari Kundalini Reiki sistem. “

Kundalini energija vstopi skozi korensko čakro in teče po telesu navzgor in ven iz kronske čakre. To je glavni energetski kanal in energija Kundalini pripomore, da v določenem času dobimo popolno čiščenje čaker, telesnih delov in energijskih kanalov.

Prvotni Kundalini Reiki ima 3 stopnje in 6 boosterjev. Nova najnovejša verzija Kundalini Reiki-ja od Ole Gabrielsena se imenujem Millennium in ima samo eno mojstrsko stopnjo. V tem novem sistemu se še dodatno aktivirata 2 energijska kanala, imenovana “kundalini kači”, ki sta simbol naše DNK in se vijeta po naši hrbtenici od korenske do kronske čakre.

KUNDALINI REIKI MILLENNIUM je zato energija, ki je močnejša kot kdajkoli prej, njegov priročnik je popolna posodobljen in razširjen, dodane nove vaje, novejši postopek iniciacije.

Ko se Kundalini prebudi, vključno z dvema energijskima kanaloma (kačama) se aktivira in prebudi naš DNK. Kot rezultat pomaga aktivirati naše sposobnosti, talente in potenciale, vključno iz preteklih življenj. S Kundalini Reiki energijo se ti energijski kanali čistijo in čistijo se naše čakre in naš energijski pretok je zato močnejši. S posebno Kundalini meditacijo povečamo svojo Kundalini energijo.

Kundalini Reiki Millennium prav tako vsebuje dodatne uglasitve:

• Ravnotežje (Balance)
  • Diamantni Reiki (Diamond Reiki)
  • Kristalni Reiki (Crystalline Reiki)
  • DNK Reiki (DNA Reiki)
  • Rojstna travma Reiki (Birth trauma Reiki)
  • Lokacijski Reiki (Location Reiki)
  • Reiki preteklega življenja (Past Life Reiki)

POGOJ: Mojstrstvo Reiki-ja

TEČAJ: Tečaj je 4-5 urni, ima 1 iniciacijo, ki se lahko opravi direktno ali na daljavo, uradno gradivo od Ole Gabrielsena (v angleščini), ki se prenaša naprej, gradivo za lastno uporabo pa pripravim tudi v slovenščini. Prejmete potrdilo, da ste mojster in učitelj Kundalini Reiki Millennium. Prejmete tudi lineage – rodovno linijo.