Na piramidi Meseca (Visoko, BIH, 2023)

PREDSEDNICA DRUŠTVA

“Leta 2012 sem bila pobudnica za ustanovitev društva. V okviru društva izvajam raznorazne dejavnosti, ki so povezane s tematiko osebnostne in duhovne rasti. Znanje iz leta v leto nadgrajujem, saj se udeležujem raznoraznih delavnic in tečajev, ter tako spodbujam svojo duhovno rast. To me izpopolnjuje in navdihuje.

Delo z otroci me neizmerno veseli, zato ker so tako dojemljivi in odprti in nas lahko veliko naučijo – so igrivi in izražajo sebe, kar pa se mi odrasli znova učimo. Zato sem za svoj študij izbrala Pedagogiko.

Že od nekdaj so me zanimale nenavadne in nevsakdanje stvari. Leta 2009 je bilo zame prelomno leto saj se je začelo moje najčarobnejše in najboljše potovanje – potovanje vase. Takrat sem spoznala REIKI – naravno kozmično zdravljenje. Spomnim se, da sem najmanj 3 leta vsak dan izvajala Reiki (še sedaj vsakodnevno meditiram) in dopolnjevala svoje znanje in veščine. Reiki je moja prva strast. Z ljubeznijo in spoštljivostjo ga na tečajih predajam naprej, saj sem svoj smisel našla v poučevanju.

Prav tako me je že iz srednje šole zanimala astrologija. Naposled me je leta 2010 poklical Djotiš – indijska astrologija in tako sem se vpisala v dvoletno izobraževanje. Djotiš je moja druga strast, katerega znanje še sedaj nadgrajujem in se vanj poglabljam, saj se ta študij zares nikoli ne konča.

Leta 2011 sem pogumno prehodila žerjavico, kar je bil zame velik dosežek, saj sem o tem razmišljala že v srednji šoli. Na žerjavici sem spoznala g. Franja Trojnarja in za njegov priročnik 5 MITOV O SREČI, leta 2012, napisala zgodbo – mit o romantični ljubezni. Zgodbo in mite o sreči najdete v navedenem priročniku.

Regresija – vračanje v preteklo življenje je še ena izmed tehnik, ki me je močno privlačila, zato sem leta 2011 zaključila izobraževanje za regresoterapevta (kar sem si od nekdaj želela). Prav tako sem se na enem izmed izobraževanj spoznala s hipnozo in tovrstno terapijo. Regresoterapija pa je tako postala moja tretja strast.

Prav tako me fascinira dejstvo, da se na stopalu in dlaneh (pa tudi na obrazu, ušesu in v očesu) nahaja naše celotno telo (organski sistem), zato sem se izobrazila za refleksoterapevta in leta 2012 pridobila certifikat (NPK). Refleksoterapija je moja četrta strast. Zato znanje refleksno conske masaže stopal na tečajih z največjo srčnostjo predajam naprej.

In moja peta strast? Vse kar je povezano z različnimi energijskimi sistemi me zelo privlači, zato me zanimajo tudi tesla valovi, skalarna energija, reconnection… Naposled me je poklical »Tesla«. Leta 2017 sem se udeležila seminarja o Tesla metamorfozi in doživela neopisljivo izkušnjo in spoznanje, da me to izpolnjuje.

Ogromno je pristopov s katerimi si lahko pomagamo, le če zberemo pogum in si dovolimo spremembo. Ampak to zavedanje o sebi in svetu nam nihče ne more dati, mi smo tisti, ki to v sebi prebudimo. Drugi so nam lahko samo v pomoč na tej poti prebujenja. In jaz sem na voljo vsem, ki začutijo, da mi prekrižajo pot, kajti tudi vi ste moji učitelji življenja. Življenje ima smisel in je dovršeno bolj kot si mi lahko zamišljamo.  «

Tukaj (v pdf datoteki) si lahko ogledate kronološki pregled mojih izobraževanj in udeležitev na posebnih delavnicah.

Kronologija

»Proces čiščenja se ne zgodi čez noč. Potrebno je zavestno delati na sebi, biti odprt in sprejemati življenjske lekcije oz. posledice svojih dejanj. Še vedno sem na poti rasti, ob tem vsakodnevno širim svojo zavest in kar je zame najbolj pomembno, da hodim svojo pot poslanstva.«

ogenj na piramidi Meseca (Visoko, BIH, 2023)

Življenje je tako čudovita prelivajoča mavrica in ko pomislim koliko izkustvenih spoznanj me še v življenju čaka, mi kar srce zapoje.

Jasmina Erjavec