» Že nekaj let sem delala z univerzalno energijo in ker me zanimajo različni sistemi dela z energijo sem se leta 2016 odločila, da poskusim tehniko bioenergije. Opravila sem vse tri stopnje in prejela certifikat. Vendar me je sama tehnika preveč omejila zaradi mojega zavedanja, da veliko bolezni izhaja iz naše podzavesti, potlačenih čustev in občutkov in da je potrebno globlje poiskati vzrok, za to pa je spet potrebno, da oseba pri sebi določene zadeve ozavesti in spusti.

Z leti vsakodnevnega dela z energijo sem razvila popolno zaupanje, da energija gre kamor je potrebna in da oseba prejme vedno to kar potrebuje za njeno rast v danem trenutku. Ker mi je moj sistem dela z energijo bolj ustrezal se me ta tehnika bioenergije ni preveč oprijela. Zagotovo pa mi je samo izobraževanje prineslo nekatere dodatne informacije, ki so uporabne.

Odkar sem v letu 2017 začela prakticirati Tesla matamorfozo in delati seanse s tesla valovi pa postopkov bioenergije ne uporabljam, ker se ne želim omejevati. Oseba v energijskem tretmaju s tesla valovi tako ali tako prejema kar ji je namenjeno

KAJ JE BIOENERGIJA?

Bioenergija je energija, ki prežema VSE.

Bioenergetik je oseba, ki izvaja bioenergijo in uporablja določene metode, kjer na osebi višek energije odvzema, primanjkljaju pa dodaja energijo. Telo se začne uravnovešati in začne se samozdravilni proces, na katerega rezultate pa izvajalec nima vpliva, saj vsaka oseba sprejme zdravljenje v takšni meri kot je zanjo mogoče.

V bioenergijskem tretmaju se ponavadi obdeluje en organski sistem, s katerim ima oseba težave in dodatno telo spodbudimo z zdravo uravnoteženo prehrano, zelišči in gibanjem.

Bioenergija je razširjena in poznana v svetu. Je komplementarna metoda in NE nadomešča uradnega zdravljenja, ampak ga samo dopolnjuje.