All of Life Comes To Us With Ease, Joy & Glory!™

“Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno.”

” Za Access bars sem že slišala leta 2012 vendar me takrat niso pritegnili, takrat je bil čas Theta Healinga o katerem se je tudi veliko govorilo in tudi mene takrat pritegnilo v tečaj. Par let kasneje sem ponovno slišala o Access barsih, kajti zanimanje za njih je raslo. Naposled leta 2018 pa sem si končno dovolila preizkusiti barse od dobre prijateljice in to je zares bila zame izjemna izkušnja. Zaznavala sem pretok energije po celotnem telesu in doživela neopisljiv občutek božanske energije. Zato sem se odločila za delavnico Access bars, saj sem uvidela kakšne dobrodejne koristi nosi ta metoda. Sedaj tudi ko sama izvajam Bars tretma na osebah zaznavam v svojih prstih različne vibracije in pretok energije. Že v splošnem sem zelo senzibilna za energije in ko v neki metodi čutim, da se dogajajo zadeve na energijskem nivoju, potem je zame to potrditev da deluje. Zelo rada izvajam Access bars in ljudje jih v zadnjem času zelo radi prejemajo. Nekateri me obiščejo enkrat mesečno, nekateri občasno, nekateri v zaporednih dneh, nekateri pa samo enkrat. In včasih je tudi ta enkrat dovolj, da se nam trenutne zadeve razjasnijo. Splača se vam vsaj enkrat v življenju zagnati barse.

In pa seveda priporočljivo je, da obiščete različne izvajalce, saj bo s tem tudi vaše doživetje drugačno. Sicer pravijo, da barsi niso odvisni od energijske pretočnosti izvajalca, pa vendar si dovolim trditi, da bolj kot je izvajalec pretočen, drugačno je doživetje barsov pri prejemniku. Preverjeno iz lastne izkušnje in mnenja drugih. Zagotovo pa še vedno drži, da ni naključje h komu gremo, namreč tam prejmemo točno to kar tisti trenutek potrebujemo.

Leto kasneje sem opravila še delavnico Access Energetic Facelift, ker se mi je tudi zdela zanimiva, vendar je v zvezi s tem manj povpraševanja.

Jasmina

ACCESS BARS®

Access Bars® je osnovna tehnika Access Consciousness™, je orodje, ki nam daje možnost, da spremenimo vse, kar ne deluje v našem življenju in da začnemo delovati bolj zavedno.

Izvor barsov seže v leto 1990. Originalno je to tehniko kanaliziral Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousnessa. Pred tem na Zemlji niso obstajali. Morda se na prvi pogled zdi, da so točke podobne drugim tehnikam, vendar imajo povsem drugačno funkcijo. Access Bars® je neprimerljiv z ostalimi metodami in tehnikami.

Barsi so 32 točk na glavi, kjer smo shranili vse naše ideje, misli, čustva, prepričanja, razmišljanja in odnose. Ob nežnem dotiku posamezne točke, sprostimo ves naboj, ki je ujet v možganih in telesu. Z aktivacijo točk se sprostijo vsi naboji in osvobodi se energija. Na ta način se ustvari prostor za nove možnosti. Ko zaženemo barse, je tako kot da pritiskamo na gumb za »brisanje« vsega balasta, ki smo ga shranjevali življenje za življenjem.

32 bars točk

Brišemo vzorce, prepričanja, čustva, sodbe, razmišljanja, stališča in vse omejitve, da bi v življenju videli več možnosti. S tem pa postajamo prisotnejši v svojem življenju in spreminjamo svojo prihodnost na vseh področjih našega življenja. Z zavedanjem odpiramo vrata vsesplošnemu ozdravljenju. Na voljo dobimo vso vesoljno energijo, kar se pogosto kaže z več miru, lahkotnosti, radosti in obilja v našem življenju.

KAJ PRIČAKOVATI?

Vsak Bars tretma podoživimo drugače. Pravijo, da v najslabšem primeru se boste po tretmaju počutili sproščeno in udobno, kot po dobri masaži. V najboljšem primeru, pa se vam lahko zgodi, da se vam popolnoma spremeni celotno življenje – in to na bolje.

Najbolj pogosti učinki so:

 • povečan občutek miru in lahkotnosti;
 • manjša odzivnost pri situacijah, ki so vas v preteklosti pogosto razburile;
 • bolj miren in globlji spanec;
 • vse, nad čemer ste se pred tretmajem še vznemirjali, se vam po tretmaju ne zdi več pomembno,
 • med ali po tretmaju pa se lahko pojavijo tudi manj želene reakcije, kot je: glavobol, prijetna utrujenost, … kar kaže na to, da si moramo privoščiti počitek.

Najbolj dramatične učinke boste opazili 3-4 tedne po bars tretmaju, kajti ko zaženemo barse, so le-ti še aktivni še nekaj časa po tretmaju.

Veliko ljudi, ki imajo raznorazne zdravstvene (telesne in duševne) težave, je s pomočjo barsov doživelo osupljive spremembe. Barsi nikoli nikomur ne škodijo. Vsak bars tretma učinek je pri osebah drugačen in ni načina, da bi lahko napovedali, kaj natančno se bo zgodilo.

POGOSTOST IN KORISTNOST BARS TRETMAJA

Je popolnoma odvisno od vas samih. Kako dobro bi se radi počutili? Kako bi radi, da izgleda vaše življenje? Izbira je povsem vaša! V večini je tako, da ljudje radi prejemajo barse najmanj enkrat na teden in v trenutkih, ko se počutijo stresno, so nezadovoljni, sitni ali kako drugače vznemirjeni nad svojim življenjem. Večina ljudi, ki so redno izkušali barse, je poročala, da se njihovo življenje nenehno izboljšuje in postaja lažje.

Ne da se predvideti koliko tretmajev je potrebno za določeno spremembo oz. olajšanje. Vsi simptomi ali bolezni bodo izginile, ko ste vi in vaše telo pripravljeni izpustiti vse dejavnike (misli, občutke, čustva, prepričanja, odločitve in sodbe iz kateregakoli življenjskega obdobja), ki vas zadržujejo v neželenem stanju. Ena oseba lahko spremeni določeno stanje že po enem samem bars tretmaju, nekdo drug pa jih bo potreboval več. S tem ni popolnoma nič narobe, vsak od nas je drugačen. Pomembno je, da se sprašujete “kaj mi je potrebno, da se to stanje spremeni ali odpravi?” Rezultat je odvisen od prejemnika barsov. Več kot si oseba dovoli prejeti, več se lahko spremeni.

BARS TRETMA NA OSEBAH

Po navadi traja celostni bars tretma na odrasli osebi od 60 do 90 minut. Dolžina se lahko spreminja. Lahko se izvede tudi 30 minutni tretma, kjer obdelamo samo posamezne točke. Pri otrocih porabimo manj časa za izvajanje barsov, le-to pa je odvisno od otrokove starosti, tako da ne izvajamo celih 60 minut.

Bars tretma je takojšnja rešitev in olajšanje. Ljudje, ki so željni sprememb in napredka v svojem življenju ter si za sprostitev bolj prizadevajo, so bolj dovzetni za bars tretma.

Barsi lahko koristijo tudi starejšim in bolnim. Prav tako je koristen za nosečnice. Ženske, ki so redno prejemale barse med nosečnostjo, so poročale, da so imele lažji in krajši porod.

Otroci in dojenčki imajo od prejemanja barsov fenomenalno korist. Bolj kot odrasli so podobni živalim, kar pomeni, da so pogosteje pripravljeni na takojšnje spremembe v svojem telesu in bitju.

ACCESS ENERGETIC FACELIFT ®

Access Energetic FaceLift™ je čudovit in preprost način obnove kože našega obraza. Z njim “brišemo” sledi staranja, prav tako pa pomladimo celo telo. Po pričevanju prejemnic tega tretmaja, se prenovi in aktivira tudi celo življenje, spremenijo se odnosi in začnemo več ustvarjati in smo bolj polni življenjske energije.

Izvaja se z neposrednim dotikom na kožo obraza ali pa posredno nad obrazom.

Po tretmaju se počutiš prerojeno, pomlajeno, sveže in z njim:

 • oživiš, učvrstiš, pomladiš in prebudiš svoj obraz in telo;
 • zgladiš in nategneš kožo;
 • zabrišeš sledi staranja;
 • pospešiš obnovo celic na poškodovanih mestih;
 • se razbremeniš stresa;
 • življenje postane bolj dinamično.

Tretma je profesionalna storitev v mnogih wellness centrih po svetu.

Facelift deluje na energetskem nivoju in tako neguje vaše celotno telo in mu omogoča, da se počuti dobro, prijetno, lepo, negovano. Po tretmanu, ki koristi celemu telesu se počutimo prerojeno, sveže, sproščeno in pomlajeno.

Seveda za želene vidne učinke je potrebnih več tretmajev.

URADNA SPLETNA STRAN: https://www.accessconsciousness.com/sl-si/

Jasmina